Dinopark

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook zijn alle activiteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs. Tot snel!

Tickets kopen

Durf jij? Ontdek alles over dinosauriërs

Ga op avontuur als ranger in het Dino Experience Park! Ontdek de dino’s die onze aarde miljoenen jaren geleden bewoonden, graaf zelf een dinoskelet op of speel minigolf tussen de dinsoraurussen. Ben je een échte avonturier? Dan durf je misschien onze levensechte T-Rex te bezoeken in de PALEO LAB. Er valt voor jong en oud genoeg te beleven in het Dino Experience Park.

Dinopark

De dinosaurussen zijn na 100 miljoen jaar weer te vinden op aarde. En wel in Gouda. In het dinopark kom je oog in oog te staan met meer dan 70 dino’s. Ga als echte ontdekkingsreiziger op pad met je ranger paspoort en los de speurtocht op. Beantwoord jij alle vragen goed? Dan staat je een leuke verrassing te wachten!

Koop je entreeticket

dino jeep safari

Wil jij bewijzen dat je een echte Dino Ranger bent? Laat dan je stuurmanskunsten zien tijdens een ritje Dino Jeep Safari. Heb jij alle bochten netjes gemaakt, de boomstammen getrotseerd en je passagiers veilig langs alle dino’s geleid? Dan hebt jij een heus Dino Jeep Safari rijbewijs verdiend.

Dino Jeepsafari Dine Experience Park

Jurassic mining

Altijd op zoek willen gaan naar goud en edelstenen als een echte goudzoeker? Bezoek dan ons Jurassic Mining Goudzoekersdorp na afloop van je speurtocht, en probeer zoveel mogelijk schatten te vinden. Je krijgt je eigen zakje en goudpan en je kunt meteen aan de slag. De gevonden schatten mag je mee naar huis nemen. Wel oppassen dat de dino’s er niet mee vandoor gaan natuurlijk!

jurassic mining dino experience park
Dino Experience park gouda

Jurassic gym

De dinosaurussen in ons park zijn vele miljoenen jaren oud. Het is daarom belangrijk dat ze hun gewrichten soepel houden. Een beetje ochtendgymnastiek kan dus geen kwaad! Doe jij mee aan Jurassic Gym? Hoogspringen, ver springen en een sprintje trekken: kom erachter bij welke dinosaurus jouw atletiekscores het dichtst in de buurt komen!

PALEO LAB

Durf jij onze Indominus Rex te ontmoeten in de PALEO LAB? De Indominus Rex is ‘gefokt’ door de wetenschappers in de beroemde films Jurassic Park. Door DNA te gebruiken van de gevaarlijke Tyrannosaurus Rex en Velociraptor, in combinatie met DNA van veel andere dino’s, creëerden ze de meest dodelijke dino ooit. Een soort witte T-Rex met rode ogen. Durf jij hem tot leven te laten komen in de PALEO LAB?

danger zone dino park
Jumpzone dino experience park

Jump zone

Heb jij na het rennen door het dino-bos nog energie over? In de Jump Zone kun je je naar hartenlust vermaken op de springkussens en onze supergave airtrampoline. Een Velociraptor kon maar liefst tot 3 meter hoogte springen! Haal jij dat ook?

Dino rides

Wordt het een Stegosaurus, Diplodocus of durf je in een T-Rex? Neem plaats in één van de dinokarretjes die je als een ware ontdekkingsreiziger door de Jurassic Jungle rijden.

dinorides dino experience park
Dino bioscoop dino experience park

Dino bioscoop

Wil je even uitrusten van je harde werk als Dino Ranger en paleontoloog in de dop? Dat kan in onze Dino Bioscoop! De hele dag draaien we hier spannende en interessante films en documentaires over dinosaurussen, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe hun leven er miljoenen jaren geleden uitzag.

Waterfietsen

Het Dino Experience Park vanaf het water beleven? Huur een waterfiets voor 4 personen en maak een mooie tocht over de ringvaart langs het park. De waterfiets kun je alvast reserveren samen met je tickets en kost 15,- voor 1,5 uur (voor 4 personen).

waterfietsen

jurassic golf

Heb je nog een beetje energie over na je bezoek aan het dinopark? Sla dan nog een balletje tussen levensechte dinosauriërs en fossielen uit het begin der tijden op onze 18-holes adventure minigolfbaan! Weet jij het hoofd koel te houden met de hete adem van een T-rex in je nek?

reserveren
Jurassic Golf Dino Experience Park

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Leuk park vooral voor <10jr. Veel dino’s, paar bewegende en sommige heel groot. Met leuke speurtocht voor verschillende leeftijden. Groot speelveld met springkussens en speeltuin. Goede faciliteiten. De midgetgolfbaan zag er heel mooi uit met een mooie waterpartij, maar daar hadden we geen kaartjes voor. Het goudzoeken is heel leuk (vooral edelsteentjes).”
Floor van Haaster
★★★★★
“Super leuk en leerzaam park!”
Maike v.d. Jagt
★★★★☆
“Leuk park. Mooi groot opgezet. Voor de kinderen genoeg te doen en te ontdekken.Speur tocht gedaan (boekje krijg je bij de entree en kan je inleveren in de shop als je het goed gedaan hebt krijg je een klein kadootje. Daarna even wat gedronken en in de speeltuin gespeeld. Dus er is genoeg te doen.”
Rohan
★★★★★
/5,0
Google reviews