Dinopark

Zin in avontuur?

Ben jij klaar voor een spannend avontuur tussen de dino’s? De T-Rex wacht op je dus bestel snel je tickets! Als je durft tenminste…

Ons park is momenteel alleen te bezoeken met QR-code.

Tickets boeken

Durf jij? Ontdek alles over dinosauriërs

Ga op avontuur als ranger in het Dino Experience Park! Ontdek de dino’s die onze aarde miljoenen jaren geleden bewoonden, graaf zelf een dinoskelet op of speel minigolf tussen de dinsoraurussen. Ben je een échte avonturier? Dan durf je misschien onze levensechte T-Rex te bezoeken in de Danger Zone. Er valt voor jong en oud genoeg te beleven in het Dino Experience Park.

dino experience park Gouda

Dinopark

De dinosaurussen zijn na 100 miljoen jaar weer te vinden op aarde. En wel in Gouda. In het dinopark kom je oog in oog te staan met meer dan 70 dino’s. Ga als echte ontdekkingsreiziger op pad met je ranger paspoort en los de speurtocht op. Beantwoord jij alle vragen goed? Dan staat je een leuke verrassing te wachten!

Koop je entreeticket

jurassic golf

Minigolf spelen wordt pas echt een avontuur wanneer je het tussen levensechte dinosaurussen doet. Op onze professionele 18-holes adventure golfbaan kan het. De glow in the dark-grot en een trekvlot maken het tot een belevenis voor jonge en oude dino fans. Reserveer jullie plekje voor Jurassic Golf!

reserveren
Dino Park Gouda

Jurassic mining

dino experience park gouda

Altijd op zoek willen gaan naar goud en edelstenen als een echte goudzoeker?  Bezoek dan ons Jurassic Mining Goudzoekersdorp na afloop van je speurtocht, en probeer zoveel mogelijk schatten te vinden. Voor maar €3,50 krijg je je eigen zakje en goudpan en kun je meteen aan de slag. De gevonden schatten mag je mee naar huis nemen. Wel oppassen dat de dino’s er niet mee vandoor gaan natuurlijk!

Dino Experience park gouda

Jurassic gym

De dinosaurussen in ons park zijn vele miljoenen jaren oud. Het is daarom belangrijk dat ze hun gewrichten soepel houden. Een beetje ochtendgymnastiek kan dus geen kwaad! Doe jij mee aan Jurassic Gym? Hoogspringen, ver springen en een sprintje trekken: kom erachter bij welke dinosaurus jouw atletiekscores het dichtst in de buurt komen!

Danger Zone

Durf jij onze Indominus Rex te ontmoeten in de Danger Zone? De Indominus Rex is ‘gefokt’ door de wetenschappers in de beroemde films Jurassic Park. Door DNA te gebruiken van de gevaarlijke Tyrannosaurus Rex en Velociraptor, in combinatie met DNA van veel andere dino’s, creëerden ze de meest dodelijke dino ooit. Een soort witte T-Rex met rode ogen. Durf jij hem tot leven te laten komen in de Danger Zone?

danger zone dino park
jump-zone

Jump zone

Heb jij na het rennen door het dino-bos nog energie over? In de Jump Zone kun je je naar hartenlust vermaken op de springkussens en onze supergave airtrampoline. Een Velociraptor kon maar liefst tot 3 meter hoogte springen! Haal jij dat ook?

Dino rides

Wordt het een Stegosaurus, Diplodocus of durf je in een T-Rex? Neem plaats in één van de dinokarretjes die je als een ware ontdekkingsreiziger door de Jurassic Jungle rijden.

Dino Park Gouda
Dino bioscoop gouda

Dino bioscoop

Wil je even uitrusten van je harde werk als Dino Ranger en paleontoloog in de dop? Dat kan in onze Dino Bioscoop! De hele dag draaien we hier spannende en interessante films en documentaires over dinosaurussen, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe hun leven er miljoenen jaren geleden uitzag.

Waterfietsen

Het Dino Experience Park vanaf het water beleven? Huur een waterfiets voor 4 personen en maak een mooie tocht over de ringvaart langs het park. De waterfiets kun je alvast reserveren samen met je tickets en kost 15,- voor 1,5 uur (voor 4 personen).

waterfietsen

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi. Volgende keer komen we goud zoeken!””
Paul Vos
★★★★☆