Dinoscoop | Spelend leren

Ontspan en leer over de fascinerende wereld van dino’s

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dinoscoop

Na een drukke dag als Dino Ranger en paleontoloog, is het tijd om even tot rust te komen en te ontspannen. In de Dino Bioscoop van het Dino Experience Park kan je even bijkomen en genieten van spannende en interessante films en documentaires over dinosaurussen. Het is de perfecte manier om te ontspannen en tegelijkertijd meer te leren over deze fascinerende wezens.

De films en documentaires die worden afgespeeld in de Dino Bioscoop nemen je mee op een reis door de tijd, terug naar het tijdperk waarin de dinosaurussen de aarde regeerden. Je ziet hoe deze gigantische wezens leefden, hoe ze zich voortbewogen en wat hun gewoonten waren. Zo kun je met eigen ogen zien hoe het leven van de T-Rex, Stegosaurus en andere bekende dinosaurussen er miljoenen jaren geleden uitzag.

Goed om te weten

Ideaal voor filmliefhebbers
Onder begeleiding van een volwassene
Volledige stitle

Meer leuks

Dus als je even wil uitrusten van je harde werk als Dino Ranger en paleontoloog, of gewoon meer wil leren over deze fascinerende wezens, dan is een bezoek aan de Dinoscoop zeker de moeite waard. Je vindt deze attractie op nummer 3 op de kaart.
Kom binnen en laat je meenemen op een reis door de tijd, naar een wereld van de dinosaurussen!

tickets bestellen
14
Dino bioscoop dino experience park

Dinoscoop

Spelend leren
Meer informatie
dinorides dino experience park

Dino Rides

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Jurassic Golf Dino Experience Park
Avontuurlijk spelen

Jurassic Golf

Jurassic mining Dino Experience Park
Spelend ontdekken

Jurassic mining