Evenwichtsparcours | Avontuurlijk spelen

Laat zien hoe goed jouw balans is

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Evenwichtsparcours

Het Evenwichtsparcours is dé ultieme uitdaging voor avontuurlijke kinderen in het Dino Park! Test je evenwicht en behendigheid terwijl je over de boomstammen balanceert en je weg baant naar de overkant. Het parcours is een spannend avontuur vol plezier en adrenaline. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te laten zien hoe goed jouw balans is? Kom en ontdek de sensatie van het Evenwichtsparcours in het Dino Experience Park!

Goed om te weten

Alleen voor echte avonturiers!
Balans vereist
Geschikt voor beginners

Meer leuks

Hoe goed kan jij balanceren op een boomstam? Laat jouw evenwichtskunsten zien tijdens het evenwichtsparcours. Je vindt deze attractie op nummer 17 op de kaart.

tickets bestellen
14
Evenwichtsparcours dino experience park

Evenwichtsparcours

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Vacature Allround Teamleider
Spelend leren

Dino Parcours

Touch wall dino experience park
Spelend ontdekken

Dino Touch Wall

Dino uitgraafplaats dino experience park
Spelend ontdekken

Dino Uitgraafplaats