Waterspeeltuin | Buitenattractie

Waterspeeltuin

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Waterspeeltuin

Voel je de prehistorische hitte? Het Dino Experience Park heeft een waterspeeltuin die je meeneemt naar een tijd waarin de aarde brulde en dino’s de dienst uitmaakten. Het is een oase waar kleine avonturiers de brandende zon kunnen ontvluchten en zich kunnen onderdompelen in een jura-jungle vol spetterend plezier en sensaties zo groot als de gigantische dino’s die ooit onze planeet bewandelden.

Ontsnap aan de hitte in de waterspeeltuin

De waterspeeltuin is een verfrissende en leerzame ontsnapping met spetterende attracties en koele verrassingen. Duik in de dino-drinkplaats of roetsj van de glijbaan die langer is dan de nek van een Stegosaurus. Naast de glijbaan staat een waterpomp die klaarstaat om je te verfrissen na een lange dag prehistorisch spelen. In de waterspeeltuin van het Dino Experience Park kun je rondspetteren en jezelf onderdompelen in verfrissend plezier.

Het waterspeelpark is meer dan verkoeling! Het is een avontuur voor het hele gezin. Brul van plezier, luider dan een T-rex, terwijl je samen in het koele water plonst. Betrap je je vader, moeder opa of oma op een oer-dutje? Tijd om ze wakker te maken en spetter ze lekker nat!

Dus pak je zwemspullen en vergeet je gevoel voor avontuur niet. En onthoud, de zon is net zo fel als tijdens het Mesozoïcum, dus smeer je dino-huid goed in om te voorkomen dat je de dag in ons waterspeelpark eindigt met de kleur van een knalrode Psittacosaurus.

Goed om te weten

Onder begeleiding van een volwassene
Geschikt voor waterliefhebbers
Geschikt voor beginners

Meer leuks

Laat jouw water kunsten zien bij de Waterspeeltuin. Je vindt deze attractie op nummer 16 op de kaart.

tickets bestellen
14

Waterspeeltuin

Buitenattractie
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Paleo Lab dino experience park
Spelend ontdekken

PALEO LAB

Matterhorn Klimrots dino experience park
Avontuurlijk spelen

Matterhorn Klimrots

Buitenattractie

Waterfietsen