Jurassic Park in Nederland?

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook zijn alle activiteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs. Tot snel!

Tickets kopen

Jurassic Park

Als je de film Jurassic Park hebt gezien, heb je je vast wel eens afgevraagd hoe het is om écht in een park tussen de dino’s rond te lopen. In ons Dino Experience Park in Gouda kun je dicht bij die ervaring komen.

Op avontuur tussen de dino’s

Als echte Ranger ga je op avontuur tussen levensechte modellen van dinosaurussen. In ons park zijn wel 70 soorten aanwezig, waardoor je als een ware dinokenner aan het einde van de dag weer naar huis gaat. Beantwoord jij alle vragen in je Dino Ranger Paspoort goed? Op onze website kun je alvast een beetje vooronderzoek doen.

Plan je bezoek!
Jurassic park in Nederland

Wat is er in het park te doen?

Er zijn in het Dino Experience Park heel veel dingen te doen. Tijdens de speurtocht over het Dino Trail voel je je net alsof je in het Jurassic Park rondloopt, maar dan gewoon in Nederland! Dit is natuurlijk niet alles. We hebben bij het park ook een complete minigolfbaan in dinosaurusthema, en je kunt jezelf in de Jurassic Gym op sportief gebied met de dino’s vergelijken. Kun jij net zo hard rennen als de snelste dino? Als jij dino-wetenschapper wilt worden kun je bij ons in het park ook alvast oefenen. Net als de wetenschappers in Jurassic Park kun jij bij onze opgravingslocatie proberen om dinobotten op te graven. Weet jij bij welke dino ze horen? Alles wat je in het park kunt doen is hier te vinden.

Ontspannen in ons Jurassic Park

Na zo’n drukke dag wil je waarschijnlijk wel even uitrusten. In de Dino Rides kun je de Jurassic Jungle zittend ontdekken, en als je wilt kunt je ook nog even het water op door met de waterfiets richting Turtle Island te gaan. Ook kun je in de Dino Bios heerlijk rustig zitten, en interessante films of documentaires over dino’s bekijken. In ons restaurant kun je bovendien uitgebreid napraten over alles wat je hebt gezien en geleerd. Wanneer kom jij bij ons langs met je vrienden en vriendinnen?

Ons prachtige dinopark bevindt zich in Gouda, en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Je kunt hieronder alvast je tickets reserveren. Zien we je snel?


Tickets reserveren