Kinderpretpark

Kom jij op bezoek in het Dino Experience Park? In ons kinderpretpark beleef je een superleuke dag, maar leer je ook nog eens heel veel over meer dan zeventig verschillende dino’s!

Openingstijden

Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en zondag geopend,
van 10:00 tot 17:00.

Adres
Sluisdijk 15,
2809 NA Gouda

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Durf jij? Ontdek alles over dinosauriërs

Durf jij oog in oog te staan met meer dan 70 dino’s die na 100 miljoen jaar weer tot leven gekomen zijn? Er valt van alles te beleven in dit leuke kinderpretpark in Gouda, zowel binnen als buiten.

Op de Dino Trail leer je van alles over je favoriete dinosoorten en kun je door de vragen in je Rangerpaspoort goed te beantwoorden een echte Dino Ranger worden. In ons kinderpretpark is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Graaf zelf een dinoskelet uit, verwonder je in de Dino Bioscoop, stel je vragen aan onze Dino Rangers of laat de Indominus Rex tot leven komen in de Danger Zone als je durft! Ben je overal geweest en heb je alles gezien? Dan loop jij het park uit als echte dino-expert.

ontdek het dinopark
Kinder pretpark Dino Experience
Kinder pretpark Dino Experience

Jurassic Golf

Ons kinderpretpark beschikt ook over een prachtige minigolfbaan, volledig in dinosaurusthema! Weet jij het hoofd koel te houden met de hete adem van een T-Rex in je nek?

Ontdek Jurassic Golf

Ontdek alles over dino’s in ons kinderpretpark

Dankzij opgravingen zijn mensen veel te weten gekomen over dinosauriërs en de tijd waarin ze leefden. Zo weten we hoe de dino’s leefden en hoe de wereld er miljoenen jaren geleden uitzag. Bereid je alvast voor op je bezoek aan ons kinderpretpark in dinosaurusthema door hier alvast wat dingen te weten te komen over je favoriete dino’s.

Ontdek meer
Kinderpretpark

1100

Verschillende dinosoorten zijn ooit gevonden
Pretpark voor kinderen

165 miljoen

jaar lang leefden er dino’s op aarde
Kinder-pretpark

20.000 kg

Zo zwaar was de dodelijkste dinosaurus; de Spinosaurus
Kinder pretpark Triceratops
Kinder-pretpark

Kinderfeestje tussen de dino’s

Vier je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes tussen levensechte dino’s in ons kinderpretpark! Ontdek hoe de gigantische dinosauriërs miljoenen jaren geleden leefden, vermaak je in onze Dino Bioscoop en wordt een echte Dino Ranger. Een kinderfeestje in het dinopark is gegarandeerd een succes!

Kinderfeestjes

Wat vonden anderen van het Dino Park?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
/5,0
Google reviews