Parkagenda

Tickets voor het Dino Experience Park

Bestel of reserveer nu makkelijk en snel online je tickets voor een avontuurlijk dagje uit naar het Dino Experience Park. Onze T-Rex wacht op jullie, RRRRAW!

Tickets

Wat is er te doen?

Er is in ons park altijd meer dan genoeg te doen om er een leuke dag te beleven. Maar rond de schoolvakanties organiseren wij ook nog eens extra dino-activiteiten. Door je bezoek te combineren met een van deze activiteiten wordt je dag nog leuker!

Hieronder vind je de meest actuele planning voor de door ons georganiseerde extra activiteiten in het park.

herfstvakantie

10 – 25 oktober

Knutselen in het DinoLab

Het DinoLab is dagelijks geopend om in te knutselen. Samen met onze Park Rangers ga je aan de slag met verf, gips en hout om de leukste dino te maken. Of gebruik je liever je spierballen om een dino-ei uit te hakken? Lekker kleuren en puzzelen kan ook. De mooiste kleurplaat wint bovendien nog een leuke prijs! Kortom, genoeg te doen in ons DinoLab!

Herfstspeurtocht in het park

Wat hoort er helemaal bij de herfst? Juist, pompoenen! Sommige dino’s zijn er gek op en hebben er eentje meegenomen het park in. Heb je ze allemaal gevonden? Dan ben jij een echte speurneus en wacht er een leuke verrassing op je!

Goudkoorts

Bij Jurassic Mining kun je altijd al edelsteentjes en goud zoeken. Maar tijdens de herftsvakantie kun je er extra grote goudklompjes vinden. Zoek je mee? Jurassic Mining is een extra activiteit en kost 2,- p.p.

Dinoscoop

Even relaxen na de speurtocht of uitpuffen van het springen in de Jump Zone? In de Dinoscoop kun je genieten een leuke en leerzame dino films. We hebben namelijk weer een aantal nieuwe Nederlands gesproken films voor je. Kom je snel kijken?

 

Plan hier je bezoek
Dino Experience Park activiteiten