Leer, ontdek en ga op avontuur met je klas!

Schoolreisjes

Zoek je een fantastische manier om spelenderwijs te leren en te ontdekken? Bezoek dan met je klas het avontuurlijke Dino Experience Park in Gouda! Trek je ranger-outfit aan en ontdek waar en hoe de prehistorische giganten leefden op onze Dino Trail. Maak je geen zorgen over het weer, want zowel binnen als buiten is er genoeg te doen. Maar liefst 70 levensechte dinosaurussen staan oog in oog met jou en jouw leerlingen, waaronder de reusachtige Tyrannosaurus en de snelle Velociraptor. Een onvergetelijke ervaring voor basisschoolleerlingen! Leer, ontdek en ga op avontuur!

Wil je het educatieve programma van het park laten aansluiten op de lesmethode van jouw school? Geen probleem! En wat dacht je van een leuk juffen- of meesterdagje uit? Alles is mogelijk in het Dino Experience Park!

Activiteiten

Lunchmogelijkheden

Er zijn voor de lunch verschillende mogelijkheden. Je kunt je eigen lunch meenemen en picknicken in het park en bij de speeltuin en er is een groot panormaterras met voldoende zitgelegenheid. Bij wat minder weer is het ook mogelijk de lunch onder de overkapping bij de speeltuin te gebruiken.

Daarnaast hebben we een lunchmenu (take away):

 • Het T-Rex menu, bestaande uit patat met saus, een snack (kroket, frikandel of kaassouflé), een pakje drinken met verrassing!

Naast deze lunchmenu’s is de Restaurantosaurus open voor drinken en lekkere snacks!

Prijzen

dino speurtocht dino experience park
Prijzen
 • v.a. €12,50 pp
Bij deze prijs is het volgende inbegrepen:
 • Toegang tot het park met bovengenoemde (educatieve) activiteiten
 • Gratis koffie en thee voor begeleiders
 • Gratis parkeren
 • Terugkomkaartje voor alle leerlingen t.w.v. € 17,50
 • Mogelijkheid tot exclusief gebruik van het park. Ook buiten reguliere openingstijden.
jumpzone Dino Experience Park

Voorwaarden

 • Minimaal 25 kinderen per schoolreis of groepsuitje
 • Minimaal 1 begeleider per 5 kinderen
 • Er mag maximaal 1 begeleider per 5 kinderen mee voor de speciale basisschooltarieven
 • Alleen boekbaar op maandag t/m vrijdag buiten de schoolvakanties
 • Schoolreizen dienen vooraf gereserveerd te worden. De omboekingsmogelijkheden zijn flexibel bij onverwachte omstandigheden.

Meer informatie, aanvraag van een gratis oriëntatiebezoek & reserveringen: [email protected]

Dino uitgraafplaats dino experience park

Aanvraag schoolreisje

Ben je enthousiast geworden voor een leerzame schoolreis naar het Dino Experience Park, of wil je nog meer informatie? Neem contact op via onderstaand contactformulier!

Contactformulier schoolreisjes

Adresgegevens

Dino Experience Park
Sluisdijk 15
2809 NA
Gouda
E: [email protected]

Ervaringen van anderen

Bekijk de reviews van bezoekers van het Dino Experience Park en ontdek wat zij van hun avontuur vonden!

“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
“Erg leuk voor de kinderen van peuter tot een jaar of 12!!”
Danny Snoek
★★★☆☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆
4,0/5,0
Google reviews
Bekijk alle reviews