Dino Rides | Binnen attractie

Ontdek de Jurassic Jungle in de dino rides

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino Rides

Bij het Dino Experience Park kun je je onderdompelen in de wereld van dinosaurussen en je voelen als echte ontdekkingsreizigers. Eén van de hoogtepunten van het park is het Dino Rides avontuur. Hier kun je kiezen uit verschillende dinokarretjes, zoals de Stegosaurus, Diplodocus en T-Rex, en een spannende rit maken door de Jurassic Jungle. Maar pas op, het kiezen van een karretje kan zelfs een avontuur op zich zijn.

Goed om te weten

1 activiteitenmunt
Geschikt voor beginners
Niet bang voor dino’s
De dino’s niet voeren

Meer leuks

Stap in de dinokarretjes en ga op een geweldige expeditie! In de karretjes krijg je het gevoel dat je de jungle verkent als een echte avonturier.

Durf jij het aan om op de sterke T-Rex te stappen, of voel je je toch veiliger op de rug van een Stegosaurus? De Dino Rides zijn te vinden op nummer 3 op de kaart. Kom je snel langs?

tickets bestellen
14
Dino bioscoop dino experience park

Dinoscoop

Spelend leren
Meer informatie
dinorides dino experience park

Dino Rides

Binnen attractie
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Dino speeltuin
Buitenattractie

Dino Speeltuin

Buitenattractie

Waterfietsen

Dino Experience park gouda
Buitenattractie

Jurassic Gym