-->

Durf jij?

Kom jij op bezoek in hét Dino Park en dé Adventure golfbaan van Nederland?

Dinopark
Jurassic Golf
Bezoek ons
Plan en locatie info
Park plattegrond
Neem vast een kijkje

Winterslaap

Onze dino’s zijn helaas wat eerder begonnen aan hun winterslaap en daarom is het park nu gesloten. Had je al tickets voor de kerstvakantie? Dan ontvang je snel een persoonlijk bericht via e-mail.

Dino Experience Park Gouda video

Durf jij? Ontdek alles over dinosauriërs

Durf jij oog in oog te staan met meer dan 70 dino’s die na 100 miljoen jaar weer tot leven zijn gekomen in Gouda? Ontdek de vrienden en vijanden van je grote vriend T-rex, ga op de foto met een Triceratops, stel je vragen aan echte Dino Rangers of laat de Indominus Rex tot leven komen in de Danger Zone en verwonder je in de Dino Bioscoop. Er valt van alles te beleven in het dinopark, binnen en buiten, als je durft!

Ontdek het park
rittenkaart-kopen

Voordelig op bezoek met de rittenkaart

Nog voordeliger op bezoek komen in het park? Dat kan met de rittenkaart! De rittenkaart is niet persoonsgebonden, dus kunnen jullie als gezin langskomen, maar bijvoorbeeld ook met een vriendje, of met opa en oma op woensdagmiddag. Bovendien hoef je niet telkens losse tickets te kopen, waardoor even langskomen nóg makkelijker is. Ideaal voor de zomervakantie, om even lekker uit te razen in de speeltuin terwijl de volwassenen genieten op het terras. Met de rittenkaart krijg je bovendien €3 korting op Jurassic Golf. We hebben rittenkaarten voor één persoon, maar ook voor het hele gezin.

Rittenkaart kopen

Jurassic Golf

Adventure minigolfen tussen levensechte dinosauriërs en fossielen uit het begin der tijden? Dat kan op onze 18-holes adventure golfbaan! Weet jij het hoofd koel te houden met de hete adem van een T-rex in je nek?

Ontdek Jurassic Golf
dino-speeltuin

Dino speeltuin

Op het middenterrein is er voor de jonge avonturiers een grote speeltuin om onbezorgd samen te kunnen spelen. Er zijn speeltoestellen, zoals glijbanen, hindernisparcours, airtrampolines, een kabelbaan, schommels en nog veel meer! En terwijl de jonge bezoekers van het park lekker ravotten in de grote speeltuin, kunnen de volwassenen op het aangrenzende terras genieten van een drankje. Genoeg activiteiten voor een volle dag vermaak!

Ontdek de speeltuin

ANWB nominatie leukste uitje!

We zijn door de ANWB genomineerd voor het leukste uitje van Zuid-Holland! Dat betekent dat we door de vakjury al gekozen zijn tot één van de 12 leukste uitjes in de provincie, op basis van o.a. prijs/kwaliteit, uitstraling, ons personeel en natuurlijk hoe leuk het park zelf is. Een prestatie en erkenning waar we trots op zijn! Om de verkiezing te winnen hebben we jullie stem nodig. Ga jij ook met veel plezier naar het Dino Experience Park? Dan zouden we jouw stem zeer op prijs stellen! Stemmen kan tot 31 oktober via de link hieronder.

Stemmen
dino experience park Gouda

Ontdek alles over dino’s

Dankzij opgravingen zijn mensen veel te weten gekomen over dinosauriërs en de tijd waarin ze leefden. Zo weten we hoe de dino’s leefden en hoe de wereld er miljoenen jaren geleden uitzag. Bereid je alvast voor op je bezoek aan ons dinopark door alles te weten te komen over je favoriete dino’s.

Ontdek meer
Dino park - Jurassic Golf

1100

Verschillende dinosoorten zijn ooit gevonden
Dino park - Jurassic Golf

165 miljoen

jaar lang leefden er dino’s op aarde
Dino park - Jurassic Golf

20.000 kg

Zo zwaar was de dodelijkste dinosaurus; de Spinosaurus
Triceratops Dino Park
kinderfeestje dino's

Kinderfeestje tussen de dino’s

Vier je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes tussen levensechte dino’s! Ontdek hoe de gigantische dinosauriërs miljoenen jaren geleden leefden, vermaak je in onze Dino Bioscoop en wordt een echte Dino Ranger. Een kinderfeestje in het dinopark is gegarandeerd een succes!

Kinderfeestjes

Wat vonden anderen van het Dino Park?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi. Volgende keer komen we goud zoeken!””
Paul Vos
★★★★☆
“Erg leuk voor de kinderen van peuter tot een jaar of 12!!”
Danny Snoek
★★★☆☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆